Bakonyi Turistaház

Turistaházunk 10 férőhelyes és minimum 2 éjszakára foglalható. Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni, hosszú hétvégét pedig csak teljes időtartamra adunk ki.

 

Vendégeink a teljes házat bérlik, tehát egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki. Sem más vendégek, sem pedig a tulajdonosok nem lesznek jelen.

 

Háziállatokat nem áll módunkban fogadni.

 

Áraink (/éj) a következők:

  4 főig 21.200,- Ft  
6 főig 30.000,- Ft
8 főig 38.400,- Ft
10 főig 46.500,- Ft

 

Idegenforgalmi adó: 200 Ft/fő/éj (18. évet betöltötteknek)

 

Az ár magában foglalja az ÁFA-t, a teljes ház kizárólagos használatát, a víz- és áramfogyasztást, téli időszakban a tűzifát, a fitness park, bográcsozási eszközök és sörpad használatát, illetve a végtakarítást. Áraink visszavonásig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Hosszabb tartózkodás esetén kedvezményes árral számolunk.

 

A fűtési szezonban (októbertől márciusig) + napi 2800,-Ft a fűtési díj, míg szezonon kívül szükség esetén egyszeri felfűtési díj, ami az időjárástól / az előző vendég távozásának időpontjától függően maximum 4000,- Ft lehet.

 

Étkezést nem biztosítunk, vendégeink önellátóak, a közelben boltok és kiváló éttermek találhatóak.


Érkezni 14:00 órától, távozni 10:00 óráig van lehetőség. Korai érkezés, illetve késői távozás előzetes egyeztetés alapján, kizárólag foglaltság függvényében lehetséges.


Érdeklődésüket telefonon, e-mailben vagy Facebook-on keresztül várjuk, de ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a későbbi félreértések elkerülése érdekében.

 

A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő szállásdíj 30%-a foglalóként megérkezett és azt e-mailben visszaigazoljuk.

 

Foglalásuk időpontjának megtervezésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy a foglalót 10 napon belüli lemondás esetén csak akkor fizetjük vissza, ha az időpontot újra értékesíteni tudjuk.

 

A foglaltsági táblázatot a Naptár, elérhetőségeinket pedig a Kapcsolat menüpontban tekinthetik meg

  

Újdonságok

 

Facebook oldalunk

 

Instagram oldalunk

 

Blogunk

Készítette: KonR © Bakonyi Turistaház 2013